2024'ün en iyi hokey oyuncuları

İşbu Sözleşme, metninde değinilmiş olan diğer belgeler ve EKLER ile birlikte Sözleşme’nin bütününü teşkil eder ve Taraflar arasında önceden işbu Sözleşme konusuyla ilgili olarak yapılmış olan tüm yazılı ya da sözlü her türlü mutabakatın yerine geçer. AJANSSPOR, Üye’yi, AJANSSPOR Platformları’ndaki mevcut olan İçerikler’in tek bir kopyasını görüntüleme ve buna erişme konusunda ticari olmayan, yalnızca kendi kişisel kullanımı için yetkilendirmektedir. AJANSSPOR Platformları ve İçerikler, herhangi bir ticari amaç için kullanılamaz. Üye, herhangi bir şekilde, AJANSSPOR’un ve AJANSSPOR Platformları’nın ticari unvanını, markasını, hizmet markasını, logosunu, alan adını ve diğer varlıklarını AJANSSPOR’un önceden yazılı izni olmadan kullanamaz. Bildirimlere ve yasalara aykırı kullanım sebebiyle doğabilecek hukuki, cezai ve mali her türlü sorumluluk Üye’ye aittir. AJANSSPOR’un bu sorumluluk nedeni ile uğrayacağı her türlü zarar için Üye’ye ferileri ile birlikte rücu hakkı saklıdır.

Buz Hokeyi Nedir? Buz Hokeyi Hakkında Her Şey

  • Zeytinburnu Gençlik Merkezi’nin düzenlediği 3 Boyutlu Tasarım ve Yazıcı Atölyesi’nin üçüncü dönemi için kayıtlar başladı.
  • Nathan McKinnon 51 gol 89 asistlik çılgın attığı bir sezona şahit olduk.
  • AJANSSPOR Üyeliği süresince, Üye tarafından kullanılacak olan Kullanıcı Adı ve Şifre koruma mükellefiyeti ve Kullanıcı Adı ve Şifre kullanımına dayanan her türlü sorumluluk Üye’ye ait olacaktır.
  • Oyunun düzenini ve kurallara uygunluğunu sağlamak için hakemler bulunur.
  • Serinin dördüncü maçında Oilers hücumda en iyi olduğu özellikleri sahaya yansıttı ve süper yıldızları Connor McDavid önderliğinde 8-1 kazanarak momentumu ele geçirdi.
  • Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi yeni dönem kurs kayıtları başladı.
  • Play Sports Abroad olarak bütün bilgi, birikim ve deneyimizi, danışanlarımızın eğitim ve spor yaşamını sorunsuz bir şekilde sürdürebilmesi için kendileri ile paylaşıyoruz.
  • Bu kapsamında ileti gönderilmesinden önce tacir veya esnaf olan alıcıların elektronik iletişim adresleri hizmet sağlayıcı tarafından İYS’ye kaydedilir ve İYS üzerinden alıcıların ret hakkını kullanıp kullanmadığı kontrol edilir.

Kişisel bilgilerinizi; AJANSSPOR Web Sitesi’ne üye girişi sonrasında ve/veya AJANSSPOR Uygulaması’nda üye girişi sonrasında “Hesabım” menüsünde yer alan “Kişisel Bilgilerim” sayfasından güncelleyebilirsiniz. Üye, AJANSSPOR kayıtlarının geçerliliğini peşinen kabul ettiğini, AJANSPOR ile arasında çıkacak her türlü ihtilafta AJANSSPOR’un her türlü kayıt, belge ve defterleri ile her türlü bilgisayartek ve kesin delil teşkil edeceğini ve bağlayıcı olacağını, bu maddenin HMK 193. Madde kapsamında bir delil sözleşmesi olduğunu kabul eder. Üye’nin üyeliğinin sonlanması halinde; Üye, AJANSSPOR’dan herhangi bir hak ve/veya tazminat talebinde bulunmayacağını peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder. Bu durumlarda AJANSSPOR’un ayrıca hukuki yollara başvurma hakkı saklıdır.

Sidecar Motor Sporunun Tarihi: Yan Sepet ile Hızın Peşinde

İsmail Öksüzler başkan döneminden itibaren ilk spor kulübünün kurulması, daha sonra Adem Esen başkan döneminde kapalı spor salonumuzun inşası, sonrasında Uğur Başkanımızın döneminde çok sayıda spor tesisinin üretilmesi ve spor okullarıyla birlikte bu iş artık çok büyük bir yapıya dönüştü ve bugün Selçuklu Belediyespor Kulübü Türkiye’deki en büyük amatör spor kulübü haline geldi. Şu an yaz döneminde 13 bin 940 öğrencimiz spor okullarında farklı branşlarda eğitim görüyorlar. 200’ün üzerinde milli sporcumuz yine aynı şekilde hem ulusal hem uluslararası müsabakalarda çok güzel neticeler elde ediyorlar. İşte sizler de takım sporu anlamında hem Selçuklu’muzun hem Konya’mızın gururu, başarılar elde ediyorsunuz. Bu imkanları biz de geliştirmek için gayret ediyoruz.

Avrupa’nın en iyi kadın oyuncusu Polisgücü’nden

Sahanın köşeleri ovaldir ve bu ovallik en fazla 7 ila 8.5 metre yarıçapta olmalıdır. Takım kaptanı Aran Zalewski kararın takımda şok etkisi yarattığını, ancak sonuçta Dawson’ı desteklediklerini söyledi. Matt Dawson iki hafta önce Perth’teki takım antrenmanı sırasında sağ elinin bir parmağını kırdı ve bu parmağı onarmak için geçireceği ameliyatın iyileşmesi ise aylar alacaktı. Gordie Howe, kariyeri boyunca dört kez Stanley Cup kazanma başarısını göstermiştir.

NHL Play-Off’larında ikinci tur zamanı: Eşleşmeler, beklentiler, sürprizler

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz, kişisel verilerinizin işlenme amaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen yetkili kamu kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8. Maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında aktarılabilmektedir. Amerika’ya gelmeden önce 3 sene boyunca Kanada’da yaşadım. Kanada’da Montreal’in bir takımı için oynuyordum.

Formula 1 için İstanbul iddiası! Başkan açıkladı

Ülkemizdeki tüm buz hokeyi severlere, branşa olan destekleri için teşekkür ediyorum. 1893 yılında, günümüzde halen devam etmekte olan Stanley kupası düzenlenmeye başlanmıştır. Stanley kupası, en iyi Kanadalı hokey takımını belirlemekte ve kazanan takıma Lord Stanley ödülü verilmektedir. Son şampiyonlukla Türkiye Buz Hokeyi tarihinde de bir ilke imza atan Zeytinburnu Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, Türkiye Buz Hokeyi Süper Lig’inde üç yıl üst üste şampiyonluk kupasını kaldıran ilk takım olmayı başardı. Zeytinburnu BSK, geçen sene IIHF Continental Cup’da (Avrupa Buz Hokeyi Şampiyonlar Ligi) grup birincisi olmayı başaran ilk Türk takımı olmuştu. Taraftar desteğini de arkasına alan takım oyuncuları bu sene en üst gruba kadar yükselip Avrupa Şampiyonu olmayı hedefliyor.

‘Bu kez farklı olacak gibi’: İsrail’e füze saldırısı sonrasında İran’daki hava nasıl?

Hepimiz çok gururluyuz da ben kendi adıma çok çok gururluyum. Selçuklu’da hedeflerinin olimpiyatlara sporcu yetiştirmek olduğunu söyleyen Başkan Pekyatırmacı, kısa süre sonra temeli atılacak dev spor yatırımı olan Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkeziyle ilgili de konuştu. Pekyatırmacı,“ Amacımız bütün gençlerimizin spor yapmasını temin etmek, daha bilinçli bir şekilde branş seçimini temin edebilmek. Bu manada inşallah önümüzdeki günlerde Türkiye’nin en büyük spor tesisinde temelini atacağız.

Kırlıoğlu: “Hiçbir ülke ardı ardına 3 kez dünya şampiyonu olmamış”

Artık uçağa binince dedim ‘tamam artık geri dönüşü yok bindim uçağa, gidiyorum.’ Korktum çünkü bir kere A.B.D. vatandaşı değilim. Bir de biz bu süreçte Türkiye’de çok dikkatliydik evden kesinlikle dışarı çıkmıyorduk. Kendimi o kadar korudum, evden çıkmadım, artık mental sağlığım bozuldu, gelip burada uçaktan indiğim gibi virüs kapmak istemedim.

Sporun zirvesindekiler 8 Ekim’de İzmir’de

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda yer almak isteyen 30 yaşındaki sporcunun iki hafta önce Perth’teki bir antrenman sırasında sağ el parmağını kırdı. Buz hokeyine olan ilginin artarak sürmesi, bizim için uygun sporlardan biri olduğu düşüncemizi pekiştiriyor. Bu ilginin sporcular, antrenörler, profesyoneller, kulüpler ve milli takımlar seviyelerinde sürdürülebilir bir başarı geleneğine dönüşmesi için düşünmeye, çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Yeni başarılara hep birlikte erişeceğimizi biliyoruz.

– 2025 Sezonu Hakem Seminerleri ve Aday Hakem Kursuyla ilgili ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki

Ancak verileri kurtarmak adına yedekleme, arşivleme ve uygun saklama yöntemleri kullanabiliriz. Yine söz konusu verilerinizin burada sayılan amaçların yerine getirilmesi için gerekli olan süreler dahilinde KVKK’nın 5. Maddelerine uygun olarak AJANSSPOR veri tabanında dijital veya fiziki ortamda kayıt altına alınabileceğini, depolanabileceği, kaydedilebileceği ve muhafaza edilebileceğini de belirtmek isteriz. Bu kuralı ihlal eden Üye’nin, hesaplarının kapatılacaktır. Üye, AJANSSPOR Platformları’nın işleyişinin kusurdan ari ve kesintisiz olmadığını ve zaman zaman teknik aksaklıklar veya erişim engelleriyle karşılaşabileceğini bildiğini kabul, beyan ve taahhüt eder.

2024'ün en iyi hokey oyuncuları

Azize Bekar’dan Manisa’da Muhteşem Zafer: 28. Türkiye Şampiyonu

Çim hokeyi oyuncusu Matt Dawson, Paris 2024’te yer alabilmek için iki hafta önce kırılan parmağının kaynamasını beklemek yerine kestirme kararı aldı. Buz Hokeyi’nde ofsayt kuralı şu şekilde uygulanmaktadır. Hücum eden takım oyuncularından hiçbiri defans yapan takım sahasında bulunan https://setrabet-tr.com/ mavi çizgiye paktan önce giremez. Girmesi durumunda hakem ofsayt düdüğünü çalar ve oyunun durduğu yere en yakın başlama noktasından oyun tekrar başlatılır. Avustralyalı bir çim hokeyi oyuncusu Paris Olimpiyatlarında yarışabilmek için parmağının bir kısmını kesmeyi tercih etti.

  • AJANSSPOR altyapısındaki tüm veri işlemleri, SSL teknolojisi kullanılarak şifrelenmektedir.
  • İyi koç (Paul Maurice), cesur hamleler, iyi bir genel menajer (Bill Zito), kaliteli oyuncular (Aleksandr Barkov, Matthew Tkachuk, Gustav Forsling, Sam Reinhart), üst düzey kaleci (Sergei Bobrovsky) ve şansın da yaver gitmesiyle beraber Florida Panthers tarihinde ilk kez şampiyonluğa ulaşmış oldu.
  • Daha önce Almanya’da, Çek Cumhuriyeti’nde ve Finlandiya’da kamplara gittim.
  • AJANSSPOR’un ve olması halinde işbirliği içinde bulunduğumuz firmaların güvenlik önlemlerine rağmen AJANSSPOR’un veya işbirliği yaptığımız gerçek veya tüzel kişilerin internet sitelerine veya sistemlerine yapılan siber saldırılar sonucunda verilerin zarar görmesi, değişmesi, kopyalanması vb.
  • Alt kategorilerde gençlik olimpiyatlarına katılmayı hedeflediklerini kaydeden Karakan, “16 yaş altı kız ve erkek takımlarımız, Avrupa’nın en iyi 5 ülkesi arasında. 2024’ün temmuz ayında Hırvatistan’da düzenlenecek 16 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası’nda şampiyon olarak gençlik olimpiyatları kotası almayı hedefliyoruz.” diye konuştu.
  • Bir oyuncu kuralları ihlal ederse hakem ceza olarak takımı bir süreliğine 5 kişiyle oynatır.
  • Antalya’nın Alanya ilçesinde yapılan ve 54 takımın katıldığı U15 Hokey Türkiye Şampiyonasında şehrimizi temsil ederek Türkiye şampiyonu olan Selçuklu Belediyespor U15 Hokey Takımı sporcu ve antrenörleri ile U14 kategorisinde Türkiye ikincisi olmayı başaran U14 Hokey takımı sporcuları Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı ziyaret etti.
  • Kişisel verilerinizin bu şartlar dışında işlenmesi hali ise, işbu Aydınlatma Metni’nin (2) ve (3) numaralı maddelerinde belirtilen amaçlarla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olarak açık rızanız doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

Başkan yardımcımız, spor müdürümüz ve bütün arkadaşlarımız bu konuda çok büyük gayret gösteriyorlar. Ekibimiz hakikaten çok kabiliyetli, nitelikli, yetkin. Biz ekibimizle birlikte hocalarımızla birlikte inşallah çok daha güzel neticeleri Konya’mızdan, Selçuklu’muzdan hep birlikte elde edeceğiz diyorum” dedi. Kupayı tüm Zeytinburnu halkına armağan eden Takım Antrenörü Barış Coşkun ise, “4 yıldır üst üste şampiyon olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizi bir kez daha yurt dışında temsil etme heyecanının içine girdik. Geçen sene Avrupa’da grup ikincisi olmayı başarmıştık, İnşallah bu sene de elimizden geleni en iyi şekilde yapmaya çalışacağız.” dedi.

Zordu çünkü covid zamanında Türkiye’de kaldım ve Türkiye’de bir takımda oynamak istedim. NCAA’de release form denilen bir şey var ve hepimizin realise formunu doldurduk. Realise formu da şu; covid’de NCAA bir süre kapandı. Sporcuları bir araya getirmek için risk almak istemediler. Herkese başka ülkelerde oynamak adına izin formu verildi. Ama Türkiye’deki lig yarı profesyonel bir lig olduğu için ve NCAA bünyesine profesyonel bir sporcu kabul etmediği için sorun oldu.

  • Rangers 55 – 27’lik performansıyla bu sezonun en iyi takımı olarak sezonu tamamladı.
  • Üye, konuya ilişkin yazılı talebini adresine e-posta yoluyla AJANSSPOR’a iletmek kaydı ile Üyelik hesabının sonlandırılmasını isteyebilir.
  • Bunun için QNB Sigorta’nın sunduğu 7/24 Sağlıklı Hayat Ferdi Kaza Sigortası ile başına gelebilecek beklenmeyen durumlarda sağlığına daha hızlı kavuşabilirsin.
  • Dünya çapında diğer oyunculara karşı sıralı veya sırasız eşli oynayın ve global sıralamanızı yükseltin.
  • “Üye Ol” butonuna basarak Rıza Metni’ni, Çerez Politikası’nı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.
  • Onun dışında Türkiye’de sporcuya mental açıdan hiç destek çıkılmıyor.
  • İşbu Sözleşme belirsiz sürelidir ve Taraflar’dan biri tarafından işbu madde uyarınca feshedilene kadar yürürlükte kalacaktır.
  • İşlenen kişisel verileriniz, E-Bülten Aboneliği aracılığıyla bizimle paylaşmayı tercih ettiğiniz adınız, soyadınız, e-posta adresinizdir.

Buz Hokeyinde Amaç ve Skor

  • Kapsamında Üye’nin belirttiği Üye’ye ait kişisel bilgilerin güvenliğinin AJANSSPOR’dan kaynaklanmayan nedenlerle ihlal edilmeyeceğini hiçbir koşulda garanti edemez.
  • Ligi son sırada tamamlayan takım ise Türkiye Buz Hokeyi 1.
  • İşbu Sözleşme 13 (onüç) ana maddeden ibarettir.
  • Kupayı tüm Zeytinburnu halkına armağan eden Takım Antrenörü Barış Coşkun ise, “3 yıl üst üste şampiyon olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
  • Yüzyılda Kanadalı güverteciler tarafından bulunmuştur.
  • Buz hokeyi, büyük bir ulusal ve uluslararası takipçi kitlesine sahiptir ve profesyonel ligler, amatör takımlar ve uluslararası turnuvalar aracılığıyla büyük bir rekabet sunar.

3 periyottan oluşmaktadır.Her periyot 20 dakika oynanır.Oyun arları dinlenme ise 15 dakikadır. Güç ve cesaret isteyen spor branşları arasında yer alan Buz Hokeyi’nin başarılı isimlerinden Merve Karataş, Europeworldspor’un sorularına verdiği yanıtlar ile sporu  yapmak isteyenlere de tavsiyelerde bulundu. Kadınlar ile erkekler kategorilerinde 19 ve 24 yaş altı milli takım aday adayı 45 sporcunun yer aldığı kampın ardından nihai kadro şekillendirilecek.

2024'ün en iyi hokey oyuncuları

Birincisi kesinlikle yeterli derecede buz pistimiz yok. Ben İstanbul’da doğdum, büyüdüm ve koskocaman İstanbul’da sadece bir tane olimpik pist vardı. Ama benim büyüdüğüm zamanda sadece bir tane vardı ve ben Anadolu yakasında oturuyordum pist ise Avrupa yakasındaydı.

Bu sebeple rakip takımlara bela olabilecek kapasitedeler. Denk bir mücadele gibi görülse de Avalanche’ın oyunu bükebilen oyuncuları farkıyla seride bir adıma öne çıkıyor. İşbu Aydınlatma Metni, dijital platformlara yeni özellikler eklendikçe veya kullanıcılarımızdan yeni öneriler geldikçe, yeniden düzenlenebilir ve güncellenebilir. Ancak bu durumda değişiklikleri AJANSSPOR Web Sitesi’nde ve/veya AJANSSPOR Uygulaması’nda yayınlayarak, tarafınıza bildirim yapılacaktır.

– 2024 Sezonu Hakem Semineri 1.Oturumu yanı sıra Buz İçi Aday Hakem Kursu

Evet son şampiyon olmalarından dolayı kendilerine güvenen ve şampiyon kadroyu korumuş yapılarına rağmen böyle bir düşüş beklenmiyordu. Veteran forvet Mark Stone sakatlığından dolayı uzun bir süre yoktu. Jonathan Marchessault, Jack Eichel, William Karlsson, Shea Theodore ve Alex Pietrangelo’dan oluşan yapı hala dengeli, tecrübeli ve zor anlarda iş bitirici olabilecek kapasitedeler. Canucks ’lik performansıyla normal sezonu tamamladı. Quinn Hughes, Elias Pettersson, J.T. Miller ve Thatcher Demko takımı taşıyan isimler olarak öne çıkıyor. Savunma ve hücum dengesi diğer takımlara nazaran çok daha birbirine yakın.

  • Yeni tesisler yapıyor, yeni spor alanları oluşturuyoruz.
  • Gençlerimizin belli spor branşlarına yönlendirilebilmeleri ve başarılı gençlerimizin de özel olarak yetiştirilmesi anlamında özel bir programı başlatmış olduk.Şu anda spor okullarımızın ölçme, değerlendirme programları devam ediyor.
  • Bu maçlar da, 3 maç üzerinden oynanmakta olup seride üstünlük sağlayan takım sıralamayı belirlemektedir.
  • • Kişisel verilerinizin ilgili mevzuata aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararınızın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.
  • Jonathan Marchessault, Jack Eichel, William Karlsson, Shea Theodore ve Alex Pietrangelo’dan oluşan yapı hala dengeli, tecrübeli ve zor anlarda iş bitirici olabilecek kapasitedeler.
  • O zaman da milli takıma dönüp milli takımları geliştirmek için çalışmak istiyorum.

Üye, Hesap aracılığı ile gerçekleştirdiği tüm eylemlerden ve yorum, alıntı vb olarak yüklediği veya eklediği tüm içeriklerden yalnızca kendisi sorumludur. Bu sorumluluk üyeliği sona erse dahi devam etmektedir. AJANSSPOR ayrıca; Üye İçerikleri’ni herhangi bir sebep göstermeksizin reddetme, geciktirme veya yayınlamama haklarına sahiptir. Böyle bir durumda Üye, AJANSSPOR’dan hiçbir talepte bulunmayacağını gayrikabili rücu biçimde kabul etmiştir.

Bu emek ve gayretlerden ötürü de arkadaşlarımıza ben teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Buz hokeyi, buz pisti adı verilen özel bir alanda oynanır. Her iki takım altı saha oyuncusu ve bir kaleci ile temsil edilir. Oyuncuların ayakları altında patenler bulunur ve bu patenler sayesinde buzun üzerinde inanılmaz hızlara ulaşabilirler.

İlk buz hokeyi maçlarında, oyuncular elleri, sopaları ve ev yapımı ekipmanlarıyla oynuyorlardı. Zamanla, oyunun kuralları ve ekipmanları standartlaştı ve geliştirildi. Bu gelişmelerin ardından, buz hokeyi popülerliğini Kanada sınırlarının ötesine taşıdı ve Amerika Birleşik Devletleri’nde de hızla yayıldı. Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı oyuncusu ve milli takım oyuncusu Fatma Songül Gültekin  EuroHockey Club Trophy II-Women 2024 Avrupa’nın en iyi kadın hokey oyuncusu seçildi.

Fıkrası gereği tarafınıza cevabın CD, flash bellek gibi bir kayıt ortamında verilmesi halinde, kayıt ortamının maliyetini geçmeyecek ücret talep edilecektir. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, kişisel verileriniz; Veri Sorumlusu olarak Saran Bilgi Sistemleri Hizmetleri Yatırım ve Yönetim A.Ş. (“AJANSSPOR” ve/veya “Şirket” ve/veya “Veri Sorumlusu”) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir.

2024'ün en iyi hokey oyuncuları

Gençlerimizin belli spor branşlarına yönlendirilebilmeleri ve başarılı gençlerimizin de özel olarak yetiştirilmesi anlamında özel bir programı başlatmış olduk.Şu anda spor okullarımızın ölçme, değerlendirme programları devam ediyor. Bütün spor okullarımızdaki öğrencilerimizin tamamını bu ölçme programına dahil ediyoruz.13 bin 940 sayısı çok büyük bir sayı. Yani sadece bir ilçede bu kadar sayıdaki gencimizin sadece yaz spor okullarında spor yapıyor olması, servislerle, evlerinden alınıp tesislere getiriliyor olması, buralardaki çalışmalar bittikten sonra da tekrar servislerde gidiyor olmaları büyük bir organizasyon. Böyle bir büyük organizasyon Türkiye’de başka bir şehirde başka bir ilçede yok.

Karakan, Türk hokeyinin 2023 faaliyetlerini ve yeni sezon hedeflerini AA muhabirine değerlendirdi. Amerikan Ulusal Buz Hokeyi Ligi NHL’de 2023 – 2024 normal sezonu geçtiğimiz gün tamamlandı. Play-off eşleşmeleri 21 Nisan gecesi başlıyor. Medyascope Spor’dan Mustafa Tokgöz tüm eşleşmeleri analiz etti. Için bilgi güvenliği politikalarımızla mevcut bilgi ve veri değerlerinin ve risk durumunun analizini yaparak önleyici güvenlik önlemlerini almaktadır.

Ziyaretçi tarayıcıdan çerez ayarlarını değiştirmediği sürece bu sitede çerez kullanımını kabul ettiği varsayılır. Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan, da yaptığı konuşmada başarılı sporcuları tebrik etti. Tezcan, “Burada tabii başta Yunus hocam olmak üzere teknik ekibin çok büyük emekleri var. Hokey branşlarının Konya’da gelişmesinde, yaygınlaşmasında bu ekibin çok ciddi gayretleri var.

Yani bu algılar sadece bir algı ve gerçekliği sıfır olan düşünceler diyeyim. Sözlerine U15 ve U14 Hokey Takımlarını elde ettikleri başarılardan dolayı kutlayarak başlayan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Hakikaten büyük bir başarı elde ettiniz. Öncelikle bütün sporcularımızı, antrenörlerimizi tebrik ediyorum. U15 Alanya’daki müsabakalarda Türkiye şampiyonu oldu, U14 takımımızda Türkiye ikincisi oldu.

Oyuncuların kontrol etmeye çalıştığı disk şeklindeki cisim olan “puck,” oyunun merkezindedir. Puck, hızlı bir şekilde saha içinde hareket eder. Oyuncular, rakip takımın kalesine puck’ı sokarak gol atmaya çalışır. Kalecilere, kendi kalesini koruma görevi düşer.

Serinin ilk maçını Panthers savunması ve kalecisi Sergei Bobrovsky’nin muazzam performansıyla 3-0 kazandı. İkinci maçta da kontrol Panthers tarafındaydı ve Oilers’ın hücumdaki etkinliklerini yeterli gösterememesiyle 4-1’lik skorla seriyi 2-0’a getirdiler. Üçüncü maçta Oilers tüm çabalarına rağmen Panthers kaptanı Aleksandr Barkov’un önderliğinde maçı 4-3 kazanarak seriyi 3-0’a getirdiler ve şampiyonluk için büyük adım attılar. Oyun sahasının boyutları en çok 61 metre uzunluğunda ve 30 metre enindedir; en az 56x26m olmalıdır.