Basamaklı makaralar oyun emülatörleri Başarıbet ve özellikleri

Herkes, sanal kulüp, biliyor takip eden adlar, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi sağlıyor aynı algoritma.Kazanan kombinasyon yeni resimler edinmek ek kazançlar bir dönüş . Geleneksel başarıbet güncel sağlayın kullanıcı yalnızca bir şans bir kazanma kombinasyonu her turda. O etkinleştirir tur ve izler aynı simgeler aktif hatlar. Simülatörler basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar hareket farklı, sağlama oyuncu fırsat yardımcı kazançlı ödül için. Şöyle gidiyor:

  • Sonuç olarak kaydırma oluşturulur kazanan kombinasyon.
  • Resimler bir kazanan kombinasyon silindi (veya dağılım) ve boş konumlardan ayrılmak.
  • belirtilen boş konumlar sıraya çıkma veya (düşme) yeni resimler.
  • Oyuncu ödül alır eğer veriler simgeler ek olarak oluşturun kârlı bir kombinasyon kendi aranızda veya makaralar üzerindeki kalan piktogramlar ile.

Bu algoritma kazanan kombinasyonlar durmayacak oluşur ödeme hatlarında görünmesi durmayacak. Farklı adlara rağmen, tüm seçenekler iş aynı prensipte. Yenilikçi bu türden oyun öne çıkıyor Gonzo’nun Görevi , yaratıldı NetEnt ve 2010’da dünyayı gördü.

Popülerlik faktörleri kademeli makineler Basaribet

Kullanıcılar artık yeterli değil basit aç makaralar ve oluşturma için bekleyin karlı zincir mevcut ödeme hatlarından biri.dinamik oyun ve orijinal 3D animasyon öğeleri ve bitirme mekanizmalar oyunu daha karlı hale getirmek. Cascade Reels iyi mevcut gereksinimleri karşılıyor. Gelişen karlı kombinasyonlar ve bu yeni simgeler ilgiyi uyandırmak ve artırmak duygusal ruh hali.Özellikle dalgalardan biri yol açacak büyük kazanma.

Basamaklı makaralar bir şans sağlayın sahip birden fazla kazanç. oluştururken ödül kazanan zincirler birkaç arka arkaya kez ödül olabilir yeterince büyük miktar. Bazı tedarikçiler teklif çarpanlar ve katsayılar hangi maksimum artır ödül.

Teorik getiri ve volatilite düzeyi üzerindeki etki

Dalgalar sıklıkla etkilemez kârlılık slot makineleri. Bir fırsat var indir sanal makineler ile ağırlıklı getiri yüzdesi (daha büyük 97 %) veya nispeten önemsiz (daha düşük %94). İlişki yok ortaya çıkan resimler ve miktar RTP olamaz.

Ek olarak, basamaklı makaralar artırma büyük bir nakit ödül kazanma olasılığı. Mekanizma oyun emülatörü Başarı bet bunu süreçte telafi eder taban yuvarlak. Bu nedenle makineler ile kademeli algoritma sıklıkla sağlamak daha yüksek dağılım. Çünkü makaralar yetenekli etkinleştir iki kez (veya daha fazla) aynı oranda.Bu anlamayı mümkün kılar kazanan kombinasyonlar yapamayacak yaratacak çok sık. dalga sanal makineler içindeki sistematiklikleri genellikle daha fazla yok %25-30.